Fjätervålen

publicerat i Allmänt;
Nu är vi framme och det är härligt 
Det kommer inte bli så mycket inlägg från mig då det är svårt att blogga här. Men jag hoppas ni tittar in till mig lite då och då. Sen hoppas jag ni kommer åter då jag är hemma igen.
Kram L
 

Lite gott från igår

publicerat i Blandat;
Idag är verkligen ingen bra dag för mig och min stackars tarmsjukdom, den senaste tiden stress över allt möjligt har gjort att jag kommit in i skov igen och det känns riktigt jobbigt nu. Har så jäkla ont i magen hela tiden och toabesöken de ska vi inte ens prata om hur många det blir på en dag. 
Jag börjar bli lite orolig för hur det ska gå på Tisdag när vi åker till fjälls, hoppas att det hinner lugna sig lite tills dess. 
Men imorgon ska jag fixa mina naglar och det tar tid så jag hoppas att hon som fixar dem har lite överseende med att vi kanske får göra lite avbrott för toa besök. 
 
Annars idag så är det riktigt vackert väder med solsken och fin frost på träd och gräs m m 
 
 
 
 
Igår åt vi även en riktigt god fruktsallad
 
 
 
 
Smaskens
Kram L
 
 
 
 
 

Lördags middag

publicerat i Slött och slappt;
Vad har ni kära läsare hittat på denna dag? Jag har jobbat 7-14 och det har gått hur smidigt som helst på jobbet, så jäkla skönt när det bara flyter på.
Jaha julen är över för detta år, nu väntar vi bara på nyår sen så drar vi igång ett nytt år med nya utmaningar. Jag hoppas att jag blir bokad mycket på jobb framöver så jag kan leva lite drägligt trots allt.
Nu blir det soffhäng efter att ha käkat middag.
 
Idag fick det bli 

* Fläskkarré
* potatis i ugn med rödbetor, morötter och vitlökar
* vitlökssås
* tomat och mozzarella sallad med basilika
 
 
 
 
Kram L