Semester dagar som rullar på

publicerat i Semesterdagar;
Nu är vi inne på v 4 av våran semester så efter denna vecka återstår bara en vecka till sen har våra 5 v passerat. 
Här hemma rullar dagarna på mannen i huset håller på att bygger till lite på våran altan, Levina utvecklas för var dag och är en bestämd liten tös. Mamman i huset håller på att kolla upp sin hälsa lite då jag nu har haft huvudvärk i princip varje dag i 2 v så på Tisdag nästa vecka så ska jag till en sjukgymnast för att se om de hittar något som de kan åtgärda. 
Vad som händer denna vecka mer är att på Onsdag så drar vi till Ullared och blir där Onsdag-Fredag och sen på Fredag bär det vidare till Ryssby Fredag-Söndag vi ska besöka mina kära vän som jag haft sen jag var 8 år, nu har inte vi träffats på säkert 2 år så hon ska få träffa Levina för första gången, ska bli så kul.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram/Linda 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ISA:

tycker det ser ut som en väldigt bra semesterlunk, härligt :)

Svar: Vi har haft en jätte bra semester fram till nu sista veckan då familjen åkt på magsjuka. Men snart är vi på benen igen Kram Linda
Linda

2:a kommentar, skriven , av Frida G Svensson:

så vackra familjebilder och middagen såg god ut (om man tar bort kräftorna för huamej vad jag inte gillar) =)

Svar: Åh kräftor som är så gott. När flyttarna är det nu i slutet på Augusti eller?
Jag håller på och jagar sjukgymnast, tror jag lider av kronisk värk i nacken och huvudet. Har konstant ont och är stressad mest hela tiden och har svårt att slappna av på nätterna då jag sover märker jag på morgonen då jag har en spänning någonstans. Ja jag hoppas kunna bli hjälp för just nu är inte livet så kul med ständig värk.
Ha en fin dag
Kram Linda
Linda

Kommentera inlägget här :