BVC hembesök

BVC / Permalink / 2
Idag var BVC på hembesök vi satt och fikade och pratade om säkerhet, om barn sätter i halsen, om de brännskadas och mycket mera som är bra att veta och tänka på. Våran BVC sköterska U är så himla lättsam och trevlig inget är konstigt alls. 
Jag frågade om hur mycket kyla ett barn tål när de sover ute, för när jag frågade om det på facebook så fick jag otroligt många olika svar. Men enligt henne så är det ingen fara att ha barn sova ute upp till 20 minus, det är bara bra med friska luften och kylan gör inget alls så det var ju skönt att höra och faktum är ju också att våran lilla tjej har aldrig varit sjuk sen hon kom och det berodde mycket på att hon sov ute och var i friska luften så mycket som hon är. 
Vi vägde ju och mätte lill hjärtat såklart och här är resultatet
 
vikt: 7605 g så hon har nästan ökat 1 kg. 
längd: 70 cm så hon har växt 5 cm sen sist 
 
Nu ligger lillan ute och sover och sen senare ska vi åka och handla också.
 
 
Kram Linda 
#1 - - Mirre - Sweetwords:

Mellan - 10-13 samt vindstilla sa de på 1177 när jag ringde och fråga minns jag att de inte skulle sova ute i kallare än så ef de ligger helt stilla och över - 15 så är luften bra bitande, men ja alla säger ju olika

Svar: Ja det är väl så att alla säger olika men då har man ju i alla fall något att gå på. Våran sköterska vi har på bvc är jätte bra och både jag och sambon kände en bra person kemi med henne första gången vi träffade henne och hon funkar bra med Levina med.
Ha en fin kväll
kram Linda
Linda

#2 - - Ramona:

Tycker det är smidigt med hembesök :) Härligt att hon växer så fint. Kram och ha en toppen dag

Svar: Det är jätte smidigt med hembesök det blir lite mera personligt då på något vis. Ja hon har växt på sig helt ok tycker jag.
Ha en fortsatt fin kväll
Kram Linda
Linda

Till top