Uppdatering träning

Träning / Permalink / 2
Ja det får bli skäms mössa på denna vecka med, har inte sprungit ett dugg på löpbandet fasen måste nog allt försöka att springa något i helgen, för nästa vecka blir det inte mycket heller för då är vi i princip borta hela vecka, vi ska till Torsby och kolla på svenska rallyt.
 
Vikt: 85,9
Dis: 0
Tid: 0
Kalorier: 0 
 
Så vad har hänt mera denna vecka då ja i Tisdags så var jag och förlängde föräldraledigheten lite, sen strosade jag runt på stan, sen blev det lunch och fika ihop med O och hennes dotter M. Mycket trevligt.
Alltså O är så himla lättsam och trevlig och enkel att umgås med. Vi lärde känna varandra på föräldrargruppen. 
På tal om den så på Måndag har jag bjudit in till fika här hemma med de från den gruppen, vi blir några stycken i alla fall, så igår bakade jag kolasnittar och idag skulle jag baka rimbobullar men när jag stod och diskade en vass kniv så slant jag och skar mig rejält i hö pekfinger, så de där rimbobullarna få jag baka i helgen istället tror jag nog. 
Ja över till veckan igen då....
I Onsdags så var ju BVC här och mätte och vägde Levina. 
I Torsdags blev det lugna gatan 
I dag så har jag städat här hemma så skönt då det är gjort, det enda som är kvar är toaletterna. 
 
Vad har ni haft för er i veckan då?
 
Tänt ljus 
 
Mellis 
Ha en fin kväll nu
Kram/Linda
 
#1 - - Christina:

Tränat hemma med mitt fitnessprogram F15, är på dag 19 av 30, men jag kommer fortsätta för det är så stressfritt att träna hemma tycker jag :)
Ha en fin helg!

Svar: Visst är det skönt att träna hemma, men jag behöver nog en spark i baken för att komma igång, just nu är det massa annat som är roligare än att just träna.Ha en fin helg du med
Kram Linda
Linda

#2 - - Christina:

Ja men jag kan sparka dig i baken utan problem! Säg till bara så fixar jag ett bra paketerbjudande inkl. mig som digital coach! :)

Svar: Det låter bra det, får fundera lite på detHa en fin kväll
Kram Linda
Linda

Till top