Att vakna till vackert vitt

Hej här inne
 
 
Det är långt mellan inläggen nu för tiden, men livet kommer i mellan hela tiden sen oftast efter en arbetsdag så är man trött och man vill ägna sin tid till familjen istället för att sätta sig och skriva här. Men men jag får kanske försöka bättre mig lite. I morse när jag vaknade vid kl10 så skönt med sovmorgon så hade det kommit en hel del snö under natten, visst är det ändå vackert när marken är helt vit och det blir så mycket ljusare och det behöver vi denna annars väldigt mörka årstid. Idag blev det ju sen frukost så här fick det bara bli 2 skinkmackor, ett glas proviva och en stor kopp varm choklad med grädde.
 
Snart kära vänner så står julafton för dörren, på Lördag ska vi ha julklapps race för att skaffa de sista klapparna. Är ni klara med alla julklappar? På Julafton ska vi fira traditionsenligt hemma hos Andreas syster och vi brukar vara ett ganska stort gäng.
 
På Juldagen så kommer vi troligtvis styra bilen mot fjälltopparna till Fjätervålen ska bli så underbart skönt med ledighet och där uppe allra helst för där finns det inga direkta måsten och man kan ta dagen som den kommer. På något vis så vistas jag mera ute där än här hemma vilket är synd för jag skulle verkligen behöva vara ute i friska luften mera.
 
Nåja jag tänkte visa er årets gran det enda som fattas är ju lite glitter som ska inhandlas. Porslinstomten som står på golvet har jag ärvt efter mor och far och tomten som sitter under granen är ärvd efter min mormor så den har några år på nacken.
 
Ikväll kära vänner då blir det AW med jobbet ska bli så trevligt att hänga lite med kollegorna, för hur det än är så blir det ju något helt annat att ses utanför jobbet.
 
Önskar er alla en fin dag Kram Linda