Lördag

Idag är det då Lördag och jag är hemma i Eskilstuna igen efter att ha varit i Katrineholm i 3 dagar. Vi startade morgonen med lång frukost så smarrigt, plus poäng till mig som faktiskt enda sen jag var hos dietisten i Fredags så har jag faktiskt ätit frukost varje dag. 
 
 
 
Prognosen för min pappa då:
I Onsdags då vi var där så var han vaken och verkade förstå att vi var där, men han var riktigt trött så han somnade nästa direkt då vi kommit dit. 
I Torsdags då var inte jag med för då var de redan flera stycken som skulle hälsa på honom och då kände jag att det nog blev för mycket för stackars pappa, men då hade han varit med mycket mera och mera vaken och ville försöka kommunicera med dem som var där, men svårt att förstå då han inte kan tala längre. 
I Fredags när jag och min bror var där så när vi kom dit så satt han uppe i rullstol och fick dropp och blev sond matad, men han var trött, fast han var med när vi pratade med honom för när jag sa något tittade han på mig och när min bror sa något tittade han på honom. Men han verkar ha ont i sina tänder för han höll på mycket med fingrarna i munnen. Men samma sak där eftersom att han inte kan prata är det svårt att få fram vad som inte är bra. Efter ett tag då vi hade varit där, kom personalen in och hjälpte honom i säng, jag hjälptemed till, är nog lite skadad eftersom att jag jobbar inom vården själv. Men när han väl kom i säng så somnade han nästan omgående. 
Så nu är jag hemma i Eskilstuna igen, men får veta genom mamma hur läget är och skulle det bli något så kan jag ju åka dit igen. 
 
Denna dag kommer jag:
 
* plocka lite här hemma och fixa och dona
* tvätta
* försök ta med sambon ut på en promenad
* åka till Ica maxi och hämta ut paket 
Sen blir det kväll och får se om vi tar och grillar något då kanske 
Vad hittar ni på denna Lördag?
 
Kram Linda 
 
Bella

gott :D

Svar: Riktig smarriga sakerHa en fin dag
Kram Linda
Linda