Gårdagens 1:a advent

publicerat i 1:a advent, New In;
Så vad hittade ni på igår på 1:a advent något ni brukar fira eller är det en vanlig Söndag för er?
Här firade vi ordentligt som vi brukar göra varje år och har gjort ett tag, så iår var vi 15 pers som firade 1:a advent och som vanligt så gör jag risgruýnsgröt och skinkmacka och efter det fika och sen till sist avslutar vi med att dricka lite glögg. Vi hade det jätte trevlig och sambon blev firad på sin 40 års dag trots att vi inte skulle fira den, men hans syskon och min familj ville fira honom, så av mig fick han en flaska champagne och en gin, sen av syskon med familjer fick han en grovdammsugare och en flaska whiskey, så han var nöjd. 
Så nu sitter jag och mumsar på rester från gårdagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad gjorde jag annars i helgen?
Jo i Lördags så var vi iväg och handlade allt inför 1:a advent det tog sin lilla tid kan jag lova. 
Vi var även iväg en sväng till Tuna park där jag shoppade lite inför den kommande Stockholms trippen i helgen som kommer. Så jag köpte mig 1 finare linne, 1 par byxor och 2 linnen att ha till vardags. Sen var det färdig shoppat för min del. Vi passade också på att käka lunch på Tuna park när vi ändå var där. 
Jag var även inne på systemet och handlade till nyår och givetvis alkoholfritt för min del, medans sambon köpte annat gott. 
Passar på att visa lite nytt som flyttat in också
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram Linda 
 
 
 

Fredag och med dagar av oro

publicerat i Allmänt, Fredags mys;
I Tisdags så var ju jag om sagt och gjorde ett fostervattensprov som vi nu väntar på att få svar på. Men jag har haft några dagar av oro då det efter provet kommit som små blödningar så har jag varit hemma Onsdag och Torsdag men bestämde mig för att jobba idag, men det fick jag ångra för under hela natten och morgonen så har jag haft jätte ont i magen och väl på jobbet började jag må riktigt dåligt, jag svettades.  massor, kände mig yr och svimfärdig och magvärken var hemsk, så jag kontaktade BM som skickade mig akut till gyn för undersökning. På vägen dit var jag jätte orolig och tänkte att nu är det kört. Men det visade sig att bebis mådde bra och levde rövare där inne och hon kunde inte hitta något avvikande, så efter det besöket har jag känt mig mycket lugnare, visst ont i magen ännu, men troligtvis så är det min tarmsjukdom som spökar. Så nu kan jag njuta av helgen utan oro, men det blir en väldigt lugn helg med mycket vila. Men min visit på jobbet varade i ca 2,5 timme sen fick jag gå hem. 
 
Så här nu ikväll medans sambon meckar lite med sin nya leksak ( nya rallybilen ) så ska jag ligga i soffan titta på brasan och läsa en bok för att sedan runt 21 kolla på film med mitt hjärta eller mina 2 hjärtan om man räknar med lill knodden i magen. Tror det är bästa aktiviteten denna kväll då jag inte är helt på topp. Kanske målar jag naglarna med. 
 
 
 
Detta är från första ultraljudet så nu har knodden hunnit bli mer än dubbelt så stor som på bilden
Ha en fin Fredag 
Kram/Linda 

Lill Lördag

publicerat i Allmänt;
Idag blev det en dag hemma för min del och så även imorgon, jag var och gjorde fostervattenprov igår och i morse så kom det som en blödning fast det var inte färskt blod, men jag blev ju givetvis orolig så jag ringde BM och rådfrågade henne, hon sa att så länge det inte r färskt blod så kan jag vara lugn, men om det blir färskt blod så ska jag åka in direkt akut för kontroll. Så ja nu blir det några dagar av oro för mig. Nästa vecka så får vi svaren på provet så jag hoppas att det inte visar något avvikande och vi får också då reda på om det är en flicka eller pojke. Jag har en känsla av att det är en pojke men man vet ju aldrig. 
 
Ikväll och i natt är jag solkvist då mannen i huset är på julbord i Västerås med sitt jobb. Jag som HATAR att vara ensam hemma på nätterna, men men det får funka helt enkelt.
Jag har precis käkat middag. 
 
 
Nästa Fredag så ska jag och min älskling iväg på en tripp till Stockholm och var borta hela helgen på mysigheter. På Fredagen så blir det julbord med hans jobb och uppträdande av Alcazar sen till hotellet och sova för det blir säkert sent. Sen på Lördagen blir det att gå runt på stan och shoppa och spana, sen på kvällen blir det middag ute och fira att jag och mitt hjärta har varit ihop i 4 år. På Söndagen blir det hemfärd på eftermiddagen någon gång. Åh det ska bli så mysigt att komma iväg en stund. 
Ha en fin kväll
Kram/ Linda