Söndag

publicerat i Allmänt;
Redan Söndag igen vart tar veckorna vägen egentligen?! Idag är det softar dag som vanligt för min del, sambon är iväg och kör motorcykel så jag är ensam här hemma, han kommer vara borta fram till kvällen. Vädret idag är helt ok solen skiner men det är kallt så man sitter inte ute och solar som man kunnat göra vissa dagar denna vecka. Jag har precis avslutat en god lunch så jag är mätt och belåten.
Ja vad ska jag hitta på idag då?! Jag får gå ut i trädgården och plocka in lite blommor som kan förgylla hemmet lite. Kanske ska jag kolla runt på nätet och se om jag kan hitta något intressant. Det jag skulle vilja hitta lite inspo till är att göra om i sovrummet lite, men jag måste nog förankra det hos sambon först innan jag går lös på det. Jag vill gärna ha in lite blå vita detaljer där inne, visst jag har börjat lite smått då jag köpte mig nya sängkläder och lite annat men som sagt mycket mer skulle man kunna ändra som att fixa en fondvägg m m. Nåja det får vi väl ta tag i någon dag, det som också behöver tas tag i är våran hall den behöver verkligen nya tapeter för de som sitter nu är inte så roliga. Men men man får ta lite i taget och samma gäller där man måste förankra det hos mannen i huset hehe. Det är ju trots allt han som äger huset. Nåja nog om detta Igår så fixade vi fram utemöblerna i alla fall så nu ser det trevligare ute på altanen, men det ska till ett ex antal växter med innan det är klart och lite annat smått och gott.
Kram/Linda

Lördags kväll

publicerat i Grillafton;
Då var Lördag kvällen här och även snart förbi också. Ikväll har vi besök av en vän här så här har vi grillat en massa gott till middag. För övrigt så har det varit en ganska lugn dag, vi har plockat fram utemöblerna och torkat av dem för de har blivit skitiga då de stått sen i höstas. Nu har vi landat i soffan och jag har tänt en massa ljus och dukat upp med massa gottigt att tugga på. Jag ville mest kika in här för att lämna någon form av avtryck denna helg, får se om det kan bli ett inlägg imorgon med.
Ha en fortsatt bra kväll Kram/Linda

Från värme och sol till regn och kallt

publicerat i Myser kväll;
Idag hade jag besök av S en tjej jag jobbade med på Skrinnarvägen, så vi satt ute i den varma solen och fikade fram till 12:45 ca sen var det dags för henne att jobba och för mig att äta lunch. Men efter det så skiftade vädret rejält och det blev regn framåt kvällen här, så nu har vi tänt en massa ljus och jag ska soffhänga resten av kvällen. Mysigt dessa mulna kvällar att tända ljus och kura inne med en kopp te och tryfflar m m.
Hoppas ni har en fin kväll Kram/Linda