Kvälls mys

publicerat i Allmänt;
Ja nu efter en hel dag med städ, plock och tvätt m m så har jag ladat i soffan och tittar på äntligen hemma. 
Jag har tänt upp en massa ljus och har det mysigt.
Andreas åkte precis iväg till sjukhuset för att besöka sin mamma som fick åka in akut idag till sjukhuset för hon var dålig. Så nu blev jag ensam allena här hemma ett tag. Men kände att efter att ha grejat en massa hela dagen så orkade jag inte följa med, sen ska jag jobba långpass imorgon också 7:30-20 inte så roligt en vanlig vardag.
 
Men så här ser det ut hos mig denna kväll
 
 
 
Tidigare idag så fotade jag lite ute 
 
 
 
 
 
 
Kram/ Linda 
 
 
 
 

Vad har hänt sen sist ?

publicerat i Blandad kompott;
Ja inte jätte mycket, i helgen så jobbade jag ju hela helgen så då blev det inte så mycket tid över för mera än just jobb. 
Igår så kom min kusin M på besök hit hon bor egentligen i Karlstad men var och besökte sina föräldrar i Katrineholm så hon passade på att svänga förbi här och jag lovar det var ett efterlängtat besök, sist vi sågs så var det i Juni på pappas begravning så det var ju inte direkt en rolig tillställning. Men igår så kom hon till 13 tiden och var kvar till 16 och vi käkade lunch sen tog vi en fika ute på altanen i det vackra vädret, där kunde vi sitta tills hon åkte hem i bara t-shirt och det var så jäkla varmt, man frös inte ett dugg. Vi pratade om allt från det som varit till vad som händer i framtiden, hon fyllde på min energi så jag känner mig pigg, så tack för det kära kusin.
Hoppas vi ses snart igen. 
 
Sen har vi ju idag då Tisdag och jag har ännu en ledig dag. Vad har jag gjort idag?! 
Jag har plockat undan lite som blivit rörigt under helgen då man är så lite hemma så man inte riktigt orkar ta tag i allt och plocka undan direkt. 
Sen så har jag käkat lunch ute på altanen för denna dag bjuder också på väldigt vackert väder.
Jag har bytt sängkläder och hängt ut täcken och kuddar på vädring.
Jag har tvättat en maskin men ska tvätta ett gäng till.
Sen så har jag beställt hem lite nytt tvätt, skäljmedel och linnevatten från det här stället http://www.onodigtsnyggt.se/varumarken/washologi/ de är miljövänligt och ska tydligen dofta riktigt gott med. Hoppas att det är bra saker, men det tror jag nog. Man vet ju inte förrens man provat så att säga.
Vad ska jag mera hitta på jo jag ska börja städa snart och hinner jag och orkar jag så blir det kanske en skön höst promenad med, men det återstår att se. 
 
Så vad har ni hittat på denna dag? 
 
 
 
Ha nu en jätte härlig dag och njut av solen och den värme som finns kvar än.
 
Kram/ Linda 

Att ha Fredag

publicerat i Allmänt;
Denna Fredag är väl inte direkt en bra Fredag har varit hemma från jobbet idag med migrän och illamående så nej dagen böjade inte bra, nu är det något bättre men helt bra är det ju ej, men men man får helt enkelt gilla läget, imorgon står det jobb på schemat 8-20 känns tufft, men hoppas att det går bra. 
Jag har ju några bilder att bjuda på i alla fall. Dagen har bjudit på vackert väder så det känns extra surt att ha varit inne och mått skit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kram/ Linda