Vila i frid

En dag i sorg / Permalink / 1
Idag har vi tagit ännu ett farväl av en av våra äldre i släkten. Alltid känsligt och jobbigt med begravningar man tänker på alla man förlorat den senaste tiden. Vila i frid Owe

Invägning och annat

Motion och invägningen / Permalink / 0
Japp idag köra jag invägningen för imorgon ska vi på begravning så då blir det inget sådant gjort. Vikt: 90,2 Bröst: 108 Under bröst: 91 Midja: 95 Mage: 104 Höft: 104 Rumpa: 106 Lår: 61 Så det visar minus 0,1 på vågen ha ha vilket skämt ja ja nya tag det är ju i alla fall åt rätt håll även om det är så lite. Så vad gör ni denna dag, jag ska jobba kväll 15-19:30 så kort pass idag skönt, skönt. Nu ni nu börjar det hända saker här för nu är jag inbokad på Riskettan, Halkan, teoriprovet och uppkörningen så ja vi får se hur det går med allt. Men jag avslöjar inga datum och tider utan jag lär ju skriva när jag har klarat körkortet så får vi se om jag gör det direkt eller får göra om antingen teorin eller uppkörningen. Här hemma har vi haft underbart väder med strålande sol men tyvärr försvann den nu. Hur har ni det med väder och vind? Imorgon efter begravningen så ska det inhandlas helg blommor sen står det ett jobbpass för mig på Lördag 7.15-17.30 så en lång dag på jobbet blir det. Har ni några roliga planer för helgen då? Nej nu ska jag väl glo vidare på bloggarna jag följer innan det är dags att ta bussen mot jobbet. Ha det fint. Nu mina vänner längtar jag efter detta våren och sommaren.
Kram/Linda

Söndags lunket

Söndags lunket / Permalink / 1
Här rullar Söndagen på utan några större projekt. Det vi har gjort är att skura golven och kört lite tvätt. 
Här på eftermiddagen så tog vi lite eftermiddags fika och bjöd in grannen så nu sitter grannen och sambon och Levina i soffan och glor på tv så då passar jag på att skriva lite här inne istället.
 
 
Det jag egentligen skulle ha gjort är att plugga lite teori inför körkortet men nej jag är så rackarns omotiverad till det där att plugga teori förstår inte varför. Imorgon ska jag köra på körskolan igen så får vi se hur det går och vad läraren säger om hur mycket flera lektioner jag behöver lösa för att klara mitt körkort. 
Fasen det vore ju så himla skönt att ha det där kortet verkligen, jag borde verkligen kämpa på lite för att få det, får nog lägga i en högre växel här snart så jag klarar det där. 
 
Annars denna helg så har vi haft en bra helg, igår så åkte vi till Vingåker och besökte Factory outlet m fl butiker där innan vi åkte hem till min bror för en fika och lite snack innan det var dags att ta sig hem för att ha lite mello mys, vi bjöd in grannen med och Levina hon dansade och käkade chips, sen var hon så trött så hon visste inte riktigt vad hon skulle ta sig till, hon sov inget under dagen och man märker tydligt att hon fortfarande är beroende av det där eftermiddags sovet, men när vi är iväg så där så är hon allt för nyfiken för att koppla av och sova, man kan ju missa något spännande. Levina fick lite nya kläder från how to kiss a frog jätte söta saker sen från lite andra märken med, sen blev det lite annat med. Mamman köpte sig ett par tränings tights och en tränings topp. Konstigt det där hur det ändras nu när det handlas så handlas det mest till lill hjärtat förut var det till mig jag handlade mest. Men visst jag har kostat på mig en massa saker med men det har jag totalt glömt bort att visa här på bloggen, så det får bli att visa nästa inköp jag gjort till mig här. 
Jag kom på att jag kan visa några av mina egna inköp med
 
Vi börjar med Levinas kläder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mammans inköp är från i veckan och de kommer från Lindex:
 
 
 
 
Snart ska jag börja med middagen det ska bjudas på köttgryta och ris så det är bara nice att den får stå och puttra länge på spisen. 
 
Kram/ Linda 
 
 
Till top