Min Måndag

publicerat i picknick;
Idag har jag ledig dag har jobbat helgen nämligen.
Så idag började vi med sovmorgon Levina sov till kl: 8:45 så det var skönt att få sova lite efter helg arbetet, efter det så blev det frukost ute på altanen sen fick lillan lunch runt 11:30 sen tvär slocknade lillan och vaknade lagom tills det att jag skulle gå för att möta Ogina och hennes dotter för en picknick vid Årbystugan. Det var jätte mysigt där och barnen lekte runt där. 
 
 
 
 
 
 
 
Ja så här har våran dag sett ut, sen när vi kom hem framåt 18 tiden ca så var det grillning som stod på schemat, ikväll fick det bli kyckling och grönskasspett med rotsaker i ugn. 
Vad har ni hittat på denna dag?
Kram Linda 
 

Go kväll

publicerat i Allmänt;
Hej alla hoppas ni mår bra
 
Här har jag gjort pass 2 på jobbet efter föräldraledigheten och det rullar på bra känns det som.
Nu om kvällarna hinns det inte med ett dugg här hemma känns det som och det är stökigt och rörigt vilket gör mig stressad hatar att ha oreda, men som det är nu så är det så tack vare att vi håller på och tömmer sambons mammas hus och det kommer hem både möbler, porslin och en massa andra saker som vi just nu inte riktigt vet var vi ska ha, jag har heller inte packat upp det jag tog hem efter att vi tömde mina föräldrars hus så saker både högt och lågt. Sen så måste jag fixa inför Söndag då jag ska fira min födelsedag ( 39 år ) herregud när blev jag så gammal. Men hur som så hänger det över mig också att det ska städas och fixas plus att min sambo kommer vara de flesta kvällarna hos sin mamma och fixa nu, så Levina är mycket med mig och hon behöver uppmärksamheten från mig så allt annat får liksom bara vara. Men någon kväll så får sambon ha med Levina hos sin mamma så jag kan fixa här hemma i lugn och ro och verkligen bara koncentrera mig på det.
Men nog om detta
Vi har tagit hem lampor från sambons mammas hus som jag tyckte vara snygga.
 
 
 
Denna kväll så softar jag i soffan med lite gott att tugga på och sen såklart cola i glaset.
 
 
Kram/ Linda 
 
Önskar er alla en fortsatt fin kväll
 
 
 
 

På Måndag.....

publicerat i Tillbaka till jobbet.;
Ja då är det dags att dra igång på allvar dagen har kommit då det är dags för denna mamma att börja jobba igen, jag startar med ett kvällspass egentligen hade jag dag där men chefen bad mig byta då jag inte har deligering ännu på medicin så jag kan inte vara själv då på gruppboende, men men jag personligen hade tyckt det varit bättre med en dag tur men vreksamheten måste funka så inget att välja på. 
 
Så nu står den där i väntan på.......
 
 
 
Jobbpåsen med arbetskläder och skor ska i mera saker i den sen men just nu är det detta som är packat.
Kram/ Linda