Uppe i backen

publicerat i Fjätervålen;
Idag drog jag och sambon upp till backen här i Fjätervålen, sambon åkte skidor och jag satt inne på wärdshuset med ett stort glas varm choklad med grädde och som sällskap hade jag tagit med mig en bok att kunna sitta och läsa då sambon åkte skidor, eftersom att jag ju då inte gör det. 
Vi käkade riktigt bra mat där till lunch köttgryta och potatis det var jätte gott. 
Efter det så bar det av mot Idre där vi först var inne på skoter butiken och sambon köpte lite saker, sen drog vi till kurvans tyger där det har allt från kläder till tyger, man kan verkligen hitta det mesta där. Jag köpte mig ett par vantar då mina var allt för kalla sen blev det yllestrumpor och ett pa mys tofflor att gå runt med i stugan.
 
Vi har precis kommit in från bastun och tagit en dusch så nu sitter vi och kollar på film och har tänt en brasa, så himla mysigt, ja givetvis så har vi ju tänt lite ljus med såklart. Jag tror allt att jag kommer sitta här tills jag går och lägger mig och bara vara, ta en kopp te, tugga på lite gott och bläddra i min nya inrednings tidning jag köpte Allt i hemmet. 
 
Jag bjuder på några bilder jag tagit under dagen, har dock inte blivit så många eftersom det varit kallt att vara utan vantar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var vad jag hade att bjuda på för stunden 
Kram/ Linda 
 

Söndag efter alla juldagar

publicerat i Allmänt, New In;
Ja då var veckan snart slut och imorgon bär det av till Fjätervålen igen, helt underbart skönt att komma iväg. Enda som är lite tokigt idag är att jag ska jobba kväll 11:45-20;45 hade hellre haft en dagtur för att ha lite mindre stress runt packningen inför morgondagen, men men det får gå helt enkelt. För väl på plats uppe på fjälltopparna finns det ingen stress alls, en hel vecka utan stress så underbart. 
Nåväl denna dag har vi starta lugnt med lite frukost och tända ljus, termometern visar - 5 grader.
 
 
 
Jag  tänkte att jag kör vidare på de inköp jag gjort som jag inte visat ännu 
så nu kommer det komma lite av en bildbomb.
Jag får visa det jag inhandlat till barnrummet vid ett annat tillfälle.
 
 
 
 
 
 
 
Det får nog bli allt för denna gången
Ha en fortsatt trevlig helg det som är kvar av den 
Kram/Linda 
 
 
 
 
 

New In

publicerat i Allmänt, New In;
Hej kära läsare
Japp då var det dags att visa upp lite av vad som har flyttat in här. Men jag kommer inte visa allt nu. 
Vi börjar med det från Odd Molly, det var ju rea på http://www.country-dreams.se/varumarke/odd-molly så dessa finingar blev inte så dyra. Gillar koftan starkt och linnena är så härligt mjuka så det finns inte. 
 
 
 
 
 
 
 Jag kommer visa lite andra inköp i ett annat inlägg. 
Här hemma ska jag snart börja plocka och piffa, det ser lite ut som ett bombnedslag här nu, men det brukar bli så när man jobbar över helgerna och inte är hemma så mycket. Man ställer saker på hög och samlar. 
Så dags att ta tag i dagens tråkiga. 
Kram/ Linda