Mitt i veckan

publicerat i Höstprakt;
Idag så är sambon iväg på kickoff med jobbet till Arlanda så han kommer hem väldigt sent ikväll så idag blir jag och Levina solokvistar här hemma. Vädret är dåligt med regn så det blir en hemma dag. Nu när Levina sover en liten stund så passade jag på att fota lite ute på vår gata och i trädgården, för nu har de riktigt vackra höstfärgerna kommit med gult, orange och riktigt rött. Vilken fantastisk höst vi har haft med typ inget regn och det har varit varmt och skönt, men nu är ju frågan om det inte slagit om och verkligen blivit höst, det är kallare ute.
Idag kommer jag försöka få iordning inne i vårat gråa rum har ju tagit hem en del saker efter mor och far så jag måste försöka få ordning på det. Sen blir det att rensa upp i köket i den mån Levina gillar läget. 
 
Nu bjuder jag på lite höstprakt
 
 
 
 
 
 
Önskar er en fin dag 
Kram/Linda 

Höstens färger

publicerat i Hösten;
Ja nu är det höst det syns tydligt på träden som skiftar färg i gult, rött och orange. 
Jag var och klippte av lite fina rosor ute i trädgården passar på innan de har blommat över för säsongen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja då var det Fredag igen och det är underbart, det enda som är lite dåligt planerat av mig och sambon är att vi ska åka och handla ikväll när han slutat jobba och Fredagar så är det ju oftast ganska mycket folk som handlar. Men som sagt Ica Maxi är stort så det slukar en hel del folk. Vad har ni för planer denna Fredag och helg då?
Här blir det en softig kväll idag och imorgon så ska Andreas iväg och köra motorcykel under dagen så vad jag och snörpan ska hitta på det vet jag inte riktigt. På Söndag blir det en tur till Retuna för att lämna in saker där som vi inte vill ha längre. Är ju super bra med återbrukning. Så ja lite så ser våran helg ut än så länge. 
Ha en fin dag 
Kram/Linda 

Födelsedag och tankar

publicerat i Saknad;
Idag hade min kära mamma fyllt år om hon hade levat och fått vara kvar här nere hos oss, jag önksr att hon och pappa hade fått möjligheten att träffa sitt 1:a barnbarn, men ödet vill något annat.  Ni är saknade varje dag och ni lämnade ett stort tomrum efter er, men i mitt hjärta och i mina tankar är ni alltid med mig. Dessa dagar är lite känsliga då många tankar kommer och saknaden är väldigt stor. Men dagar, veckor, månder och år måste rulla vidare för oss som är kvar. En dag när Levina är stor nog ska jag berätta för henne om er underbara föräldrar som jag och min bror hade glädjen att ha i våra liv. 
 
Bildresultat för blommor
Kram/Linda