Hos Barnmorskan

publicerat i Allmänt;
Var på besök till barnmorskan idag och allt såg bra ut förutom att mitt blodtryck var högt 160/95 och det är mycket högre än jag brukar ha. Så jag ska tillbaka på Onsdag och kolla det igen hoppas att det gått ner då, men detta kan ju förklara varför jag har haft huvudvärk nu ett tag om blodtrycket är högt.
Idag och imorgon blir jag tvungen att vara hemma har så jäkla ont i mina händer nu, satt här förut och käkad lunch kunde knappt skära maten och hålla i besticken utan att det värkt något hemskt, plus att jag tappar besticken med jämna mellanrum med. 
Nej nu har det blivit lite av en gnäll blogg här inne, dags att rycka upp sig och tänka på allt underbart som kommer när bebis väl är här. 
Annars denna dag står det mest vila på schemat för att låta mina händer vila så mycket de bara kan så jag kan jobba de sista dagarna innan den 13 Mars. 
 
Lördags gott en Måndag.
 
 
Kram Linda 

Söndag och ledig dag

publicerat i Söndag morgon;
Idag vaknar vi till strålande sol men minusgrader. Natten har varit en plåga då jag haft så j...a ont i mina händer och det fortsätter tyvärr nu när jag klivit upp med, det bränner som eld i dem och värker och jag kan knappt räta ut fingrarna på höger hand utan att nästan skrika av smärta, så här sitter jag med min skena till handen som jag endast ska ha nattetid egentligen, men klarar mig inte utan den just nu.
Så hur har helgen då varit för övrigt? 
Igår hade jag en riktig storstädar dag efter att hantverkarna varit här och dammat till ordentligt, känns skönt nu när det är klart. Min sambo han var iväg och körde rally igår men denna gången gick det tyvärr inte bra han fick bryta efter första sträckan då bilen gått sönder efter ett hopp/ flygtur på något ställe. Men hellre att bilen är trasig än min lilla älskling, bättre lycka nästa gång mitt hjärta. 
Ja lite så har min helg sett ut, idag står det  inga planer på schemat alls och det känns skönt då jag har så ont.
Senare under dagen så måste vi åka och handla för annars har vi inget att äta ikväll, det börjar eka lite tomt här i kylen och frysen så. Men det blir nog att vi handlar hem saker från Ica Ekängen och får det hem kört hit till dörren. Ska ta ett snack med mannen i huset och se vad han säger, annars får det nog bli Willys denna gången. 
 
Nu tänkte jag fråga er här ute som har fått barn, när fick ni sitta i samtal med läkaren och prata om hur förlossningen skulle vara m m ? Jag hade en tid i Januari för detta samtal, men de ställde in den och jag skulle få en ny, men jag har ännu inte fått någon. Jag börjar känna mig stressad då det fakriskt bara är 10 v kvar nu ca innan bf, kanske känner jag mig stressad för att jag är en planerings människa och vill veta i god tid hur saker ska vara, eller så har de helt enkelt glömt bort mig. Ska ta upp dettta imorgon BM och sen måste jag få träffa en läkare för mina händer och se om det kanske blir sjukskrivning sista tiden inna den 13 Mars då jag ska gå hemma på gravidpenning, men helst vill jag ju inte det då det innebär sämre lön i Mars och den lönen kommer ändå inte bli hög. 
Ha nu en fortsatt härlig Söndag och njut av solen ni som har den. 
 
 
Kram Linda 

Det börjar återgå till det normala

publicerat i Allmänt;
Hej alla 
 
Vi har ju under denna veckan haft hantverkare här som har bytt fönster och dörrar på huset och herregud vad det har dammat, det ligger som ett grått puder på allt, så nu här innan lunch har jag roat mig med att fixa iordning i fönstrena och dammat det mesta i vardagsrummet, finns lite kvar att damm där, men tänkte att jag tar det imorgon då jag slutar tidigt och har hea eftermiddagen på mig att fixa och greja.
Ska bli så himla skönt att få iordning här hemma igen avskyr verkligen då det är rörigt och smutsigt. 
Jag får visa lite bilder sen på hur det blev. 
Annars denna dag så händer det inte jätte mycket ska jobba kväll idag igen nämligen 3 e på rad nu och det känns för man hinner inte ett dugg här hemma då. 
 
Men idag i alla fall så har jag lagat riktig mat, de senaste dagarna har det var snabb mat för vi har inte kunnat laga något i röran, så laxen jag gjorde idag var sååååå gott. 
 
 
Innan tulpanerna slagit ut 
 
 
Efter att de slagit ut hur vackra är de inte? 
Och de doftar underbart. 
Imorgon är det ju Fredag så då ska jag passa på att köpa lite blommor till helgen som ska vara i matsalen och hallen. 
Ha en fin dag 
Kram/ Linda