Besviken

publicerat i När det inte blev som det var tänkt;
Idag blev både jag och sambon jätte besvikna, vi skulle ha gått på bröllop i Västerås men tyvärr ville det sig som så att våran barnvakt har blivit sjuk så det fanns inget att göra än att vara hemma tyvärr, jag som hade köpt ny klänning och nya skor inför detta tillfälle, nu får jag använda dem vid ett annat tillfälle men frågan är bara när?!
Ja ja så blir det ibland. Jag som trodde att jag skulle ha för ont efter op för att gå på bröllop men så vart det ju inte då, visst jag har ont men jag hade fixat att vara på bröllop. 
Så från att ska ha gått på bröllop till detta mannen klipper träd, lillan sover ute i det vackra vädret och jag har fixat undan i köket. Känns som att denna dag kommer gå lite på halvfart nu. 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en fin Lördag 
Kram/ Linda 
 

Summerar helgen som varit

publicerat i God mat och shopping;
Fredag
 
Njöt jag av vackert väder så det fick bli en prmenad med lill hjärtat.
På kvällen kom sambons syster och man över på mat ( pizza hemmagjord ) och lite kortspel och ett annat spel. Så Fredagen var super mysig 
 
 
 
 
 
 
 
Lördagen:
I Lördagsvar vi iväg på dagen
Först tog vi oss till http://www.gourmetakademien.se/lillasaluhallen för att köpa 2 fina bitar med hästfilè, ölkorvar och rökt ost
Sen blev det lunch på stan på Mongolisk restaurang med buffé 
Efter det blev det en tur till blomsterlandet för inköp av lite blommor.
Efter det tog vi oss till Jysk för att kolla sängbord, men live såg inte de sängborden alls lika fina ut som på nätet, så då gick vi in på sängjätten därvi köpte våran säng och där hittade vi sängbord som vi tyckte var bra så de fick följa med hem direkt.
Efter det blev nagelfix och inköp av snygga skor på Tuna park för min del sen bar det av hemmåt där vi grillad hästfilé och hade rotsaker i ugn till det.
Sen landade vi i soffan till mellon.
 
 
 
Sen blev det då Söndag och den var väldigt soft hände inte mycket alls denna dag
Vi hade tacos mys till middag och under dagen var sambon ute och meckade rallybil inför tävlingen i Lima i Mars.
Så ja det var lite uppdatering om min helg i korta drag.
Ha en fin Måndag 
Kam/ Linda