Igår var ju då våra grannar över här på 3 rätters middag mycket trevligt och gott
Till
Förrätt: Tomatbruschetta 
Varmrätt: Hästentrécote med rotsaker i ugn och grönpepparsås
Dessert: Mango och passionsmousse toppad med blåbär
 
Sen efter det fixade jag ett fruktfat med vindruvor, melon och jordgubbar
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr missade jag att fota desserten.
Kram/Linda 
 

27 januari 2017

Uppdatering träning

Träning

Japp nu är det ju Fredag och jag ska uppdatera och denna vecka är det skäms mössan på jag har inte tränat ett skit. Så ja det var ju ganska dåligt av mig. Men får hoppas att jag har bättre pli på mig nästa vecka då. Visst denna vecka är inte slut ännu kan hända att det blir ett pass på Söndag men det återstår att se. 
 
Vikt: 86,7
Tid: 0
Distans: 0
Kalorier: 0
 
Vid kl: 14 idag ska jag iväg och träffa en av mammorna från föräldrargruppen vi ska ta en fika hemma hos henne. Så lite motion får jag ju i alla fall då jag ska promenera dit. 
 
Annars denna dag kommer bli lugn det blir tacosmys ikväll.
Vad hittar ni på denna Fredag?!
 
 
Igår var jag och besökte min arbetsplats på Ängstugan det var väldigt trevligt att få träffa alla igen och lill tjejen verkade trivas med dock lite avvaktande til en början men sen gick det bra. Vi var där i ett par timmar och hälsade på. Levina fick presenter av dem. Levina och mamman och pappan tackar för de fina presenterna.
 
 
 
 
 
 
Efter att ha varit där så tog jag och lill tjejen bussen in till stan där vi gick och strosdae ett tag i väntan på att pappan skulle sluta jobba och vi skulle käka middag ute på Mocca Deli 
Medans vi gick där så klev jag in på butiken Rabalder ( klädbutik ) där de hade en otroligt bra rea från 30-70% så jag hittade 3 plagg till mig var av den billigaste fick jag på köpet så ja det var kanon. Jag har aldrig varit inne i den butiken bara gått förbi, de har fina kläder och de verkar hålla bra kvalitet så jag hoppas att de inte reade ut så mycket för att butiken ska upphöra. 
Men i alla fall detta fick följa med hem 
Så ett litet tips till er som bor i Eskilstuna och gillar Rabalders kläder passa på att fynda nu.
 
* En blus med blomtryck
* En klänning i svart 
* En tunika i lilasvart med mönster.
 
 
 
 
Kram/Linda