Myser kväll

publicerat i Allmänt;
Här har jag tänt en massa ljus för det har mulnat på lite, trodde nästan att det skulle börja regna men det verkar det inte göra. Idag är det ju Onsdag ( lill lördag ) och då får man äta godis eller?, ja ja hur som så har jag tagit några bitar i alla fall, det där sötsuget är jobbigt att bli av med om man har det beroendet. Nu ligger Levina och sover i vagnen ute och jag passar på att blogg lite och kolla runt lite på andras bloggar
Kram/Linda

Våran lilla tjej

publicerat i Våran fina dotter;
Hon börjar vara mera vaken nu och sitter gärna en stund i babysitterna och gungar och har massa ljud för sig. På Lördag så blir det premiär för henne på Ikea se hur det går om hon håller sig nöjd eller om hon kommer protestera där inne på Erikslunds köpcenter. Något mamman och pappan i denna familj längtar till nu är när pappan ska ha semester och vi ska åka iväg till Fjätervålen ( Idre ) och besöka hans stuga och vara där ett tag, det blir också premiär för lill tjejen hon har varit där förr men då låg hon i mammas mage, vi hoppas att hon också kommer tycka om det stället lika mycket som hennes mor och far gör, för vi åker ju dit ett par gånger per år, det är så himla fint där vare sig det är vår, sommar, höst eller vinter alla årstider har sin charm där uppe. Vi får se om hjortronen är klara när vi kommer dit, men tror det är lite för tidigt för dem då, men vi kommer åka en gång till under hösten för att fixa med lite saker där uppe. Annars denna dag så får vi rå oss själva mest hela dagen och kvällen då sambon ska på styrelsemöte direkt efter jobbet, då passar morsan i huset på att käka pepparbiff för det är något sambon tycker är så där så då kan jag njuta av det då han ej är hemma hehe. Hur är vädret hos er läsare? Här är det soligt men mycket moln med så solen tittar fram lite då och då. Nej nu ska jag börja ta tag i städningen av huset här hemma en stund, man får ta lite då och då när inte lillan vill ha min fulla uppmärksamhet.
Kram/Linda

BVC

publicerat i BVC;
Idag så har vi varit på besök på bvc för att se hur hon ökat i vikt sen sist då de inte var nöjda med att hon gått upp allt för lite i vikt. Men nu när vi var där så hade hon gått upp 190 g på 4 dagar så de var nöjda med det sen är hon numera 56 cm lång och det märker vi på hennes babynest att hon blivit längre för det börjar nästan bli för kort för henne. Snart kan hon nog ha storlek 56 men än så länge kommer hon i 50 så vi kör på lite blandat på kläderna. Känns skönt att hon har gått upp i vikt. Imorgon ska jag till bvc igen men då ska vi träffa en läkare för kontroll på henne vad de ska göra vet jag inte men det är någon rutin kontroll. Annars denna dag har det inte hänt så mycket alls lillan har somnat nu men sen hur länge hon sover det visar sig. Men skönt om hon får sova en stund i alla fall. Nu har jag laddat upp med natur godis tänkte att det är något bättre än vanligt godis, dock är det ju mera fett i nötter och sånt så man får inte äta för mycket. Men vad bra det vore om jag kunde gå ner lite i vikt nu och om gravid magen försvinner vore toppen så man kan slippa den här degen man går runt med, det känns jätte skumt måste jag säga. Nåja det är inte gjort i en handvändning så man får ha lite tålamod.
Ha en fin kväll Kram/Linda