Jaha då är det inte många dagar kvar nu du på semestern och jobb ångesten gör sig påmind.
 
Men nu är det Fredag och helgen är kvar så ikväll körde vi lite mys jag och lillan med godis och chips. Pappan är i Fjätervålen och jag ska väl ärligt erkänna att jag avskyr att vara själv. Sover så otroligt dåligt på nätterna när inte han med stort H är hemma.
Nåja igår var vi på Leos Lekland jag och pluttan och O och M små tjejerna hade det roligt och ja denna mamma med när hon fick leka lite. 
 
Imorgon så beger jag och lillan oss  till Vingåker och hem till min bror ett par timmar.
Sen hoppas jag innerligt att älsklingen kommer hem.
 
 
</div
Förra veckan så var det mycket shopping för denna lilla familj den 31/7 så åkte vi till Ullared och Gekås och där var vi i 2 dagar så där hann vi med en himla massa shopping, mycket kläder till Levina, lite till mig, massa rengörings grejor och annat nödvändigt bra att ha. Så allt det kan jag inte visa för då skulle detta inlägg bli väldigt långt. Sen i Söndags 5/8 så åkte vi till Ikea, men där handlades det ganska lite.
Jag hade ju också beställt en väska från Valentino som jag har fått hem som jag tänkte visa med. 
 
 
Sen igår hade jag en super trevlig och mysig dag med 2 vänner från Katrineholm nämligen Filippa och Helena, Filippa hade med 2 av sina barn, vi startade dagen med en lunch på Tuna Park sen handlade vi lite där, jag köpte en klänning och ett linne och en del saker från Rituals till min stora glädje så har Rituals börjat med refill till sina handtvålar så då blev jag ju tvungen att fylla på lte. Sen åkte vi vidare hem till mig för en fika med glass och mera prat, jätte kul att snacka om minnen och vad som händer nu i Katrineholm m m. 
 
Vi bestämde att vi skulle ta en tjej helg några stycken och åka till Gekås. 
 
 
 
 
 
 
Ja lite så har det varit senaste tiden
 
Kram Linda