Första ordentliga promenaden med lillan

publicerat i Allmänt, Promenad med lillan;
Ikväll tog jag och sambon en liten kvälls promenad med vår lila prinsessa. Eftersom att jag är snittad så får man ju ta det lite lugnt och den korta promenaden vi tog räckte gott och väl för jag kände att det började göra ont i snittet.
Innan vi gick promenad och innan middagen så satt vi ute i skuggan och fikade
Ha en fin kväll alla Kram/Linda

Frukost ute

publicerat i Allmänt;
Här startade vi dagen med en frukost ute efter att lillan fått lite mat i magen. Det var riktigt skönt att sitta där en stund,men sen blev det allt för varmt när solen brände på ryggen. Idag så har vi inga planer alls det enda vi ska göra är att ta oss till sjukhuset för jag ska kolla upp mitt blodtryck igen och se om jag måste fortsätta äta mina tabletter för det eller ej. Idag ska jag försöka sova då lillan sover så man kan få igen lite sömn i alla fall jag känner att det blivit alldeles för lite av den varan sista veckan. I Lördags så var lillan en 1 vecka redan oj vad tiden går. Nej nu ska jag fortsätta att göra lite här medans lillan sover. Ha en fin dag alla Kram/Linda

När hormonerna spelar än ett spratt

publicerat i Allmänt, Förlossning och hormoner;
Natten som var och idag har nog allt hormonerna spelat mig ett spratt, jag satt i natt vid amningen och tårarna fullkomligen bara rann ned för kinderna och så även nu ikväll har det varit samma sak så jag känner mig inte på topp alls. Kan vara en kombo av hormoner och trötthet då man inte sover särskilt mycket alls om nätterna. Och jag har inte fått in en rutin på att gå och lägga mig på dagarna då lillan sover heller, för då pysslar jag med att plocka och greja här hemma istället. Jag får nog tänka om där och faktiskt börja lägga mig på dagarna när hon sover för att kunna orka med helt enkelt. Under dagen har Levina haft svårt att komma till ro, annars brukar hon typ alltid somna efter att hon ätit och sova ett par timmar men inte idag då har hon inte riktigt kommit till ro för att somna. Jag tänkte berätta lite kort om min förlossning: Med min förlossning så blev inget som det var tänkt från början. Det drog ju igång förra Torsdagen då det började med ett vanligt rutin besök hos BM, men hon ville rådfråga en läkare då jag hade protein i urinen och även ett högt blodtryck. När vi var på väg till bilen för att åka hem ringer hon mig och talar om att vi ska till förlossningen för undersökning. Väl där konstateras det att jag hade för lite fostervatten och de ville sätta igång mig, jag frågade när då? ja nu fick jag till svar, där kom chock nr 1 så vi blev inlagda på förlossningen för att starta upp det hela. Men de beslutade att på Torsdag natten skulle vi sova och spara på krafterna för att dra igång ordentligt på Fredagen. På Fredag så började det och det höll på fram till 01:34 då hon är född, förlossningen gick inte som den skulle så det var då de bestämde att det skulle bli ett akut snitt istället. Jag minns hur för jäkla ont jag hade och jag lyckades svimma 2 gånger under förlossningen, troligtvis för att jag drog i mig för mycket lustgas då jag hade så ont. Ja det var lite om min förlossning. På tal om något annat: Annars måste jag ändå säga att det känns jätte konstigt med magen nu efter förlossningen, man har kvar magen men nu är den inte längre hård utan nu är det mera som en deg som är där, visst jag har tappat en del sen förlossningen, men oj lång väg kvar att gå tills man kommit tillbaka igen. Sen måste jag säga eftersom att jag blev akut snittad så känns det jätte konstigt i ärret med och det stretar och gör riktigt ont ibland då man vrider sig i vissa lägen och lite för snabbt. Jag ska ju inte lyfta något annat än bebis nu egentligen men det är så lätt att glömma bort det tyvärr.
Kram/Linda