Middagen ikväll

publicerat i Middagsdax;
Ikväll är ju sambon på möte så då passar jag på att äta pepparbiff för det gillar ändå inte han men det gör ju jag.
Jag brukar faktiskt äta det då han är på sina möten. 
I eftermiddags så var jag hemma hos Andreas syrra som fyller år men ska fira på Lördag egentlige, men jag ville gå förbi på hennes rätta dag, så jag tog en tur till Ica Maxi och köpte en bukett Gladiulos till henne i en djupröd färg.
Efter att ha varit hos henne så tog jag en extra promenad för Levina hade somnat så skönt i vagnen så tyckte nog allt att hon kunde få sova lite längre och hon sov hela tiden tills vi kom hem.
Nej nu blir det att slappa vidare i soffan så jag önskar er en härlig kväll 
Kram/Linda 
 
 

Onsdag

publicerat i Levinas första gång;
Japp då har vi kommit till mitt i veckan igen nu då, vart tar dagarna vägen kan man undra. Idag så kommer jag vara solokvist med Levina hela dagen och hela kvällen för sambon ska på möte direkt efter jobbet. 
Idag så kom Levina på att man kan ta ut sin napp med handen och hålla i den riktigt bra med, hon försökte att få in den i munnen själv gick så där men efter lite styrning från mamma så lyckades hon, sen lyckades hon faktiskt en gång helt själv. Så nu är nappen en väldigt intressant sak att studera. 
Jag själv har precis avslutat lunchen och gett lillan mat och nu sover hon gott i soffan hoppas på lite längre sovstund en em power nap på 30 min denna gången. 
Förhoppningsvis senare idag/kväll så kan jag gå över till Levinas faster och farbror och ha lite sällskap av dem. 
Det är faktiskt fasters födelsedag idag, men hon ska fira sig på Lördag istället, men egentligen om jag sulle gå dit ikväll så skulle jag ju köpa en bukett blommor till henne, men vi får se om jag orkar gå till affären eller ej, i så fall gör jag väl det innan jag går över till dem.
 
Nej nu ska jag läsa vidare bland mina bloggare jag följer.
Ha en fin dag 
Kram/Linda 
 
 
 

En regnig dag

publicerat i Allmänt;
Idag håller vi oss inne för det regnar ute hela tiden. 
Här hemma har jag hunnit att snart tvätta klart allt för idag, har också plockat upp saker som legat i våran bastu så de har kommi dit de ska nu, har lite kvar där ännu men tar lite mera sen igen.
Just nu försöker jag få Levina att sova för hon är jätte trött men det är verkligen inte det lättaste alla gånger.
Vad hittar ni på denna dag då?
Vad jag ska hitta på mera idag det har jag inte en aning om alls faktiskt, tar dagen som den kommer bara.
 
Vi var ju och handlade en massa blommor i Lördags och då köpte jag en bukett med Gladiolus i en lite grålila ton och de blommar fint nu.
 
 
 
 
 
Kram/Linda