25 november 2018

Åsby hem & trädgård

Allmänt

Igår besökte vi Åsby hem och trädgård.
Kan varmt rekommendera detta ställe som en dags utflykt, de har typ allt där. 
Det finns ett mysigt litet café där också som serverar lättare lunch och fika såklart, jag tyckte det var rejält tilltagna portioner och deras räkmacka var super.
Varför inte ta en dag ett gäng tjejer och strosa i timmar och bara ha det bra. Passar också för hela familjen att åka dit. 
Det finns också en butik som säljer kött och vilt.


7 november 2018

Ullared och Gekås

Shopping

I helgen som var så tog jag och en vän oss iväg till Gekås för att shoppa loss lite och det gjorde vi..... De hade jätte fin julavdelning där med en massa fint som man ville ha, jag skulle egentligen inte köpt något julpynt alls det var i alla fall planen, men den sprack rejält för jag köpte massor he he så det kan gå ibland, sen köpte jag en massa inredning och bra att ha saker som går åt, det jag handlade absolut minst av var kläder för det hade jag inte tänkt lägga pengar på denna gången, och faktum är att det lyckades jag i alla fall hålla, några kläder fick följa med men det kanske var typ 6 plagg och några få till Levina. Jag har dock köpt julklappar till Levina så det är väl nästan klart, har inte köpt mycket alls då hon har svårt att hantera när det blir för mycket paket hon tappar liksom intresset då. Jag köpte dock lite leksaker som hon får lite då och då nu. Nåja hur som så turades ju jag och min vän om med att köra och dit resan gick toppen men hemresan var skit jobbig tyckte jag när jag körde, har ju inte haft körkort så länge så när vi körde på motorvägen mellan Jönköping och Norrköping så blev det ju mörkt och jag kan helt ärligt säga att jag blev nästan snurrig av alla röda baklysen på bilarna och alla som zickzackade mellan bilarna. Så efter Norrköping fick min vän ta över dock bara i 3 mil typ för hon skulle ju av i Katrineholm och jag skulle fortsätta till Eskilstuna själv, men det gick faktiskt jätte bra att köra hem sen från Katrineholm så det var ju skönt. Nog om detta jag ska visa hur mycket som fick följa med hem från Gekås.
Så det var min helg det. Önskar er alla en riktigt fin dag Kram Linda