Fredag

publicerat i Våran fina dotter;
Idag så har min sambo varit iväg med Levina till BVC hon följer sin kurva som hon ska så nu väger hon 6550g så det är ju bra trots att hon äter dåligt nu. Idag har hon stått i soffan och spanat ut genom fönstret mycket intressant det där.
 
 
 
Så vad händer mera denna dag då inte mycket alls å Levina är trött och gnällig och har feber efter sin vaccination idag lilla hjärtat. vi får se när hon kommer somna men det lär nog ta tid. Så jag skulle mest kika in för att säga Hej och önska er alla en trevlig helg.
Kram/Linda 
 

Gårdagen

publicerat i Allmänt;
Igår var det en grå mulen dag igen precis som idag.
 
Så vad hände igår då inte mycket alls det var en softar dag då jag hade ont i huvudet och kände mig allmänt off. 
Igår så blev det kött och potatisgratäng till middag, var jätte längesen jag gjorde potatisgratäng så passade på igår. 
 
 
 
 
Idag är jag piggare men hade önskat ett bättre väder då jag hade tänkt ta en promenad till afären för att göra lite inköp, men det blir kanske att man gör det ändå, ska se om jag får med mig min sambo också på en promenad dit. 
Till helgen så kommer vi göra vårat årliga besök på Julita julmässa det som är mest intressant där är ju matboden.
MIn sambo han är inte så intresserad av julmässan men det som gör det värt är viltsvinskebaben de säljer hehe. Jag håller faktiskt med honom om att den är väldigt god. 
Nej dags att fixa lunch nu då.
Ha en fin dag 
Kram Linda 
 

Fredag

publicerat i Våran fina dotter;
Idag har det varit en otroligt grå trist dag ute och kallt, så inte skönt att vara ute alls, men hur det än var så tog vi oss iväg till TunaPark hela familjen ikväll för att köpa present till min bror som fyller år idag men vi ska träffa honom imorgon istället. På Tunapark så passade vi på att käka middag för min del blev det en biff med klyftpotatis och bea, sambon tog en pasta carbonara som vanligt, när vi kom till Tunapark så träffade vi E&D med familj så vi fick lite matsällskap det var trevligt. Sen efter det så gick vi och handlade brors present och jag gled in på Cubus också och där hittade jag en fin svartblus som jag köpte.  
 
Idag är det också som så att våran lilla stjärna blir 5 månader inte klokt vad tiden går fort, tyckte det var nyss vi kom hem med henne från BB. 
Det är så roligt att ha med henne nu överallt för hon är så himla nyfiken och vill titta på allt och undersöka allt, som nu på Tunapark då skulle hon inte ligga i vagnen så vi bullade upp så fick hon sitta och titta på alla människor och saker runtomkring. 
Tyvärr så har lilla pluttan jätte svårt att somna och komma till ro på kvällarna nu, men det är säkert något övergående, men det är så synd om henne när hon är så trött men inte kopplar av och skriker jätte mycket även om hon är i famnen på oss. 
 
Imorgon bär det av som sagt till Katrineholm för mera rensning i mor och fars hus, tyvärr är sambon ganska skruttig så vi får se hur mycket han orkar hålla på och slita.
 
 
Men nu kära vänner så önskar jag er en riktigt god natt och fortsatt härlig Fredags kväll.
Kram/Linda