Fredag

Allmänt / Permalink / 1
Japp då var det Fredag igen nu då, vart tar veckorna vägen helt otoligt.
Så vad har hänt denna vecka då hm nu måste jag tänka lite.
Början av veckan har varit som en vanlig vardag ser ut här hemma nu för tiden. 
Igår träffades 3 mammor med sin barn för att käka lite ihop och utbyta erfarenheter, tips och råd kring våra småttingar, det var väldigt trevligt, så det skulle vi göra om snart igen.
 Idag ska det bakas pepparkakor och saffranskaka när sambon kommer hem, hela familjen ska vara delaktig i det hela, Levina får vara arbetsledare och se till så pappa och mamma sköter sig. Sen blir det kanske lite glöggmys med stora <3 när lilla <3 har lagt sig. Fast vi har dock en del att styra med inför Söndag då vi ska ha adventsmys/födelsedagsfirande här hemma och vi brukar kunna bli runt 20 pers och det ska bjudas på skinmacka och risgrynsgröt enligt tradition. 
Imorgon ska vi till blomsterlandet för att köpa lite blommor m m sen ska vi till sängjätten för nu är det dags att invistera i en ny säng, sen ska vi in till stan och kolla på en annan sak men det avslöjar jag inget om nu utan det får bli vid ett senare tillfälle när det är aktuellt.
 
Annars händer det inte jätte mycket, Levin gör en massa framsteg princip varje dag. Det vi dock ska träna lite mera på är att vända från mage till rygg då hon nu gärna vill sova på magen så måste hon kunna vända sig tillbaka igen.
 
Spanar in änglaspelet
 
 
Spanar in morsan 
 
Fredags gottis 
Kram/Linda 
 
#1 - - Mirre:

Ohh änglaspelen är ju så fina, hade vi alltid framme då jag var mindre

Svar: Det är lite nostalgi det där med änglaspel, hittade det i mor och far hus när vi tömde det inför försäljningen.Hoppas du haft en härlig Fredag
Kram Linda
Linda

Till top