Tid som rusar förbi

Allmänt / Permalink / 1
Oj vad tiden går det är inte klokt.
Förra veckan var jag ju i Katrineholm hela veckan och det var tufft med en liten och samtidigt försöka packa ihop ett helt hem där några har bott i ca 33 år man hinner samla på sig en hel del. Så alla här ute tänk på det rensa ordentligt under årens gång så det inte blir att man står där med allt när man är gammal. 
Hur som vi jobbade på som tokar och faktum är att snart är huset helt tomt, vi ska åka till Katrineholm imorgon igen och då åka till tippen med en massa sopor, sen efter det i nästa vecka så kommer städfirman och städar av hela huset och den 18:e så lämnar vi över till den nya ägaren. Det ska bli otroligt skönt när allt är klart så man kan lägga detta bakom sig och börja koncentrera sig på att leva vidare med livet.
 
Nåja nog om detta.
Levina händer det nya saker med nästan varje dag och hon blir mer och mer med på sin omgivning och är så nyfiken på att upptäcka allt, det är jätte kul att se alla hennes framsteg. 
På Fredag har vi en mindre rolig dag, då är det dags att gå på svärmor Guns begravning fy jobbigt med begravningar verkligen. 
 
 
 
På Lördag så lutar det åt att vi åker till Erikslund i Västerås cch går där och shoppar och strosar och har en familjedag helt enkelt. 
 
Idag är en tröttig dag jag är verkligen super trött men det kommer väl efter allt slit vi gjorde i helgen.
 
Igår körde vi lite Måndags mys 
 
 
Idag fick det bli kycklingfilé till lunch 
 
 
Ha en fin kväll nu 
Kram/Linda 
 
 
 
#1 - - Ramona:

God morgon :)
Vad hon växer tjejen. Hoppas ni har det bra. Beklagar er förlust, sorgligt. Kram till er <3

Svar: Tack så mycket <3ja det går fort med lilla tjejen nu verkligen händer massor varje vecka.
Önskar dig en fortsatt trevlig Söndag.
Kram Linda
Linda

Till top